Minden, ami kell

Biztosan egy mai középkorú nőnek sem kell bemutatnom az avon termékeket, mert mindenki előszeretettel használta ezeket, amikor még kamaszodott, hiszen az édesanyjától ezeket a termékeket ismerte meg amikor még kicsi volt, és ezeket lapozgatta vele együtt, a katalógust tanulmányozva, amikor már kamaszodott, vagy épp tizenhét – tizennyolc éves lett, és meg lett engedve a használatuk. Ekkor éreztük azt, hogy bizony mi is már kicsit felnőttek vagyunk, és senki, de senki nem állíthat meg minket, miénk a világ. Persze később jött a fekete leves, de addig olyan szép volt ez az érzés.

Én a mai napig szeretem is, talán pont ezért ezeket a termékeket. Csak arra jöttem rá, hogy elég nehézkes már a katalógus megszerzése valakitől, átlapozása, a rendelni kívánt termékek összeírása, és még sorolhatnám tovább. Egyszerűen, amit az édesanyámmal annyira szerettem, egyedül most uncsi és nem is nagyon marad rá idő. Persze néha az anyukám szerez még mindig egy-egy katalógust, de ritka eset, hogy időben is pont össze tudjuk hozni a közös nézelődést.

Találtam azonban egy oldalt, a pipereshop oldalát, ahol egészen egyszerűen minden, de minden kapható, ami szem szájnak ingere az avon termékekből. Nem kell katalógus, csak kinyitom a laptopot, és már kezdhetjük is a böngészést bármikor anyukámmal. Imádom, vagyis inkább úgy mondom imádjuk. Visszahozza azt a nagyon jó régi érzést, és nem mellesleg olyan nagyon jó nosztalgia az anyukámmal válogatni még így, felnőttként, idősebb korban is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, hihetetlen jó érzés, hogy újra tudjuk élni azokat a régmúlt szép pillanatokat, és még mindent meg is tudok rendelni, amire szükségem van, anélkül, hogy bármelyik boltba be kellene térnem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Leave a Comment