Nem is gondoltam volna

Amikor nem olyan régen belevágtam a saját weboldal kialakítás bonyolult és rögös útjába még fogalmam sem volt arról, amit szerinte mindenkinek tudnia kellene, hogy egyrészt az út nem nehéz, csak megfelelő csapatot kell választani a megvalósításhoz. Nekem szerencsém volt, mert nem kellett keresgélnem, hiszen egy tökéletes ajánlás után azonnal fel is vettem a kapcsolatot a PWK Gigant csapattal, és nem kellett csalódnom. Ugyanúgy, ahogyan az egyik nagyon jó üzleti partneremnek, nekem is tökéletes eredménnyel segítettek a weboldal készítés megoldásaiban.

Persze akkor én még nem tudtam, hogy nem csak hogy jó, hanem egyszerűen a tökéletes helyre kerültem, hiszen egyedi weboldal készítés terén ez a csapat országhírű, és azt kell mondanom, hogy ennek már konkrét eredményeit is érzem és látom. Az egy dolog ugyanis ma már, hogy design tekintetében egy weboldal szép, elegáns vagy vagány, fiatalos vagy éppen ami a célközönségnek megfelelő. A motorikus felépítés, a weboldal váza az, ami megadja hosszú távon az eredményességét és a használhatóságát. Egy weboldal manapság ugyanis már nem igen sokat ér abban az esetben, hogy ha nem hoz új látogatót vagy ügyfeleket.

Gondoljunk csak bele mekkora hátrány annak, aki a versenyben ilyen szinten lemarad. Aki nem veszi figyelembe a szövegezésnél a tartalommenedzsment és tartalommarketing vonatkozásait, aki nem figyeli kellőképp milyen képeket és vizuális elemeket használ fel a honlap, aki nem foglalkozik a SEO lehetőségeivel az mindenképp le fog maradni. Nem fog befektetésként működni a weboldal. Csak egy költség lesz, ami arra lesz alkalmas, hogy ajánlások és a saját vevőszerzésünk eredményeként valóban utánunk tudjanak nézni. Új embert, új ügyfelet és fejlődést nem fog tudni eredményezni sem rövid, sem hosszú távon, ez biztos.

Ahhoz pedig, hogy a fentieknek az új weboldal megfeleljen egyetlen egy dolog kell, egy valóban profi és szakmailag is jártas webes csapat, aki egyedi fejlesztések és egyeid megoldások segítségével készít honlapot számunkra. A PWK Gigant csapat nekem tökéletes segítséget nyújtott és mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert biztos vagyok benne, hogy aki hozzájuk fordul hosszú távon is eredményeket és fejlődést fog tudni realizálni, és összességében ez a lényeg, semmi más.

Leave a Comment