Hímzésben tökéletes

Egy rangos sportesemény megszervezésében dolgozom éppen, egy neves marketing cég delegáltjaként, és el kell hogy mondjam, bizony keményebb feladat ez, mint én azt a kezdetekkor gondoltam volna. Először is, számtalan szerteágazó kis részletre kell tökéletes gondossággal és pontossággal gondolni, hiszen ahhoz, hogy az egész esemény tökéletes lehessen, a részleteknek is tökéletesnek kell lenni.

Például most az egyik legnagyobb projektünk a résztvevők számára ajándékként szolgáló termék kiötlése és elkészíttetése volt. El kell hogy mondjam, nem igen könnyű feladat, bármennyire is egyszerűnek látszik. Az esemény rendelkezik egy nagyon különleges logóval és jelképpel, amit egy pólóra hímeztetve tökéletes ajándékot kapunk. Igen ám, de ezen az eseményen közel ezerötszáz résztvevőre számítunk. Ennyi póló beszerzése és lehímeztetése egyaránt nagy feladat, még akkor is, ha sok idő áll rendelkezésre, nem hogy már csak két hónap van vissza a versenyig. Elkezdtünk partnereket keresni, és sajnos azt kell mondjam, hogy sorra, sorra buktak el a feladat súlya alatt. Elkezdtünk aztán azon gondolkodni, hogy ketté kell választani a pólók beszerzését és a hímzés megoldását, de aztán arra jutottunk, hogy még a hímzés is nagy feladat, mert bizony egyik megkeresett partner sem tudta két hónap alatt vállalni a megoldását. Ekkor kaptunk egy tökéletes tippet, a hímezd.hu csapatát.

El kell mondjam, hatalmas ajándék volt ez a csapat az élettől. Nem csak a beszerzésben, de a profi és tökéletes kivitelezésben is tudnak segíteni. Nem riadtak meg a darabszámtól sem, és teljes magabiztossággal garantálták, hogy a hímzés minősége sem lesz különböző a pólók tekintetében még akkor sem, ha azok méretben is eltérőek egymástól. Nagyon lendületes és lelkiismeretes, profi kis csapatot sodort utunkba a szél, akik úgy látszik, megmentik az ajándéknak szánt pólók ötletét, amely már a szakadék szélén állt, hiszen úgy tűnt, egy magyar partner sem tud segítséget nyújtani számunkra. A hímezd.hu számára azonban nincsen lehetetlen. Biztos vagyok benne, hogy egy hosszú távú együttműködés vette kezdetét.

Leave a Comment