A legjobbak, a legjobb módon

Nem tudom ki került már szorult helyzetbe valamikor is a telefonja miatt, mert mondjuk az összetört, vagy valamiért nem működött, esetleg akkumulátort kellett benne cserélni, és amíg ezt nem tudta megoldani megkeserítette az állandó töltésigény az életét, de nekem az elmúlt időszakra már sok is jutott belőle. Na nem a probléma miatt, hanem mert első körben sajnos rossz helyre vittem javíttatni a telefonomat.

Történt ugyanis, hogy sikeresen leejtettem az autóból kiszállva a telefont, és hát persze miért is ne, az esve pont ráesett a küszöbre, azon belül is a fémre, ahol totál keresztbe is tört azonnal. Félve emeltem fel a földről, és be is bizonyosodott amitől tartottam, azonnal szervízt kellett keresnem, mert totál használhatatlan lett a telefonom.

Az a szervíz pedig akit a legközelebb találtam hozzám sajnos nem állt a helyzet magaslatán. Nem tudtam, hogy ennyire hozzá nem értő és kommunikálni se tudó emberek is vannak a szervíz piacon, de sajnos a bőrömön tapasztalhattam, hogy két xiaomi szerviz között mekkora különbség tud lenni.

Az első helyen ugyanis ott tartották a telefonomat három napig, ami alatt egyszerűen nem történt semmi. Amikor három nap múlva se fel nem kerestek, se fel nem vették a telefont, akkor bementem személyesen, és közölték velem, hogy még nem tudták megcsinálni a telefont, mert alkatrészt kellett hozzá rendelniük. Én pedig azzal a lendülettel elkértem a telefont és mondtam, hogy nincs semmi gond, ez esetben keresek sajnos egy másik helyet.

A xiaomiszervizshop.hu csapata pedig nagyon gyors és maximálisan precíz munkát végzett. A telefonom azóta is szuperül működik és még napokat sem kellett várnom, hogy meg legyen oldva a probléma. Sőt, ha már szétszedték a telefonom, akkor felajánlották, hogy akcióban kicserélnek még egy alkatrészt, ami még ugyan nem volt rossz, de pár hónapnál többet nem jósoltak neki, és hogy ne kelljen újra menni és újra szétszedni a telefont, javasolták egyben rendezni a kettőt. Természetesen megköszöntem és kértem is a javítást. Azóta tökéletesen és sokkal gyorsabban működik a telefonom. Ők nem csak kedvesek voltak, de tökéletes munkát is végeztek. Csak ajánlani tudom őket bárkinek, akinek ilyen segítségre van szüksége.

Leave a Comment