Nem könnyű a kezdet sem

Manapság nem könnyű gyereknek lenni. Rengeteg elvárás, a változó világ és a korai felnőttség igénye megviseli a fiatal társadalmat. Én a saját fiamon látom, aki most érettségizett és vágott bele a főiskola világába, hogy bizony sokkal több és sokkal nagyobb teher nehezedik rá, mint rám nehezedett annak idején. Igazság szerint már a szakma választás sem annyira egyszerű, hiszen még én szinte biztos lehettem benne, hogy a tanár munkám életem végéig fog munkát biztosítani számomra, addig náluk sokkalta nehezebb a helyzet. Persze aztán ő orvosi pályát nézett ki magának, ami más szempontok miatt igen nehéz, de még sem a felvételivel vagy az egyetemmel gyűlt meg legjobban a bajunk, hanem bizony a lakáskérdéssel.

Koránt sem annyira egyszerű ma ugyanis eligazodni az albérletek budapest kerületeinek kínálatában. Rengeteg hirdetést bogarásztunk végig, én is és ő is, együtt és külön, azonban azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem jártunk sikerrel. Igazság szerint egyre inkább csak nehezedő lelki állapotban mentünk megtekinteni egy-egy ingatlant, hiszen rengeteget csalódtunk. Volt olyan kiadó lakás, ami nem hogy nem felelt meg teljes mértékben a hirdetésben szereplő képeknek, hanem egyáltalán fel sem lehetett ismerni, hogy arról a lakásról van szó. A másik kérdés pedig a lakás rezsi, amiben nagyon sok magánhirdető igyekezett ügyeskedni, ami egy-egy hónapban hihetetlen költség növekedést eredményezhet sajnos, úgyhogy iszonyatosan oda kell figyelni.

Mi végül az alberletbudapest.hu csapatának segítségével találtuk meg a tökéletes kiadó lakás lehetőségét. Ez a csapat a Professional Premium Property Zrt. képviseletében működik és azt kell mondjam, hogy nem csak nagyon profi és gyors segítséget ad, hanem iszonyatosan megbízhatók is. Csak ajánlani tudom őket bárki számára. Legyen az munkavállaló vagy egyetemista. Biztosan nem fog csalódni aki hozzájuk fordul.

Leave a Comment