Nehéz terület, de van megoldás

Manapság egyre inkább előtérbe kerül az éttermek és cukrászdák körében is az online értékesítés, a weboldal vagy webshop használata és a kiszállítás lehetősége. Persze érthető, hiszen egy tortát az ember már meg tud rendelni tökéletesen személyes jelenlét nélkül is, gyorsan, egyszerűen, és hát manapság az ember számára az idő és az egyszerűsített folyamat kincset ér a globális társadalom világában. Egyszerre történik szinte minden, egyszerre dolgozunk, tanulunk, gyereket nevelünk, háztartást viszünk a hátunkon, akár férfi, akár női szerepet nézve, így pedig bármi, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az életünket kincset ér számunkra.

Nem könnyű dolog azonban olyan oldalt kialakítani, ami nem csak a szövegezésében és a design kapcsán állja meg tökéletesen a helyét, hanem bizony az ételfotózás feladata is kiemelkedő eredménnyel és tökéletes képekkel képviselteti magát az elkészült internetes megjelenési felületen. A Fotoda csapata mindenben az ember segítségére van, bár rájuk találni nem könnyű.

Nem könnyű, mert laikusként az ember azt sem tudja, hogy mit keres, mit figyeljen, és mi mennyit ér a feladat elvégzése kapcsán. Én személy szerint egyet tudok mondani, a Fotoda csapata bármit megér. Iszonyatosan szép, gyönyörűen bevilágított, hibátlan, egyben pedig tökéletesen élethű képeket biztosítanak ugyanis a hozzájuk fordulók számára, ráadásul mindezt iszonyatosan rugalmas és kifejezetten egyszerű formában. Segítőkészek, pontosan tudják a szállítás és az ételek rendelkezésre bocsátásának nehézségeit és minden megoldásban partnerek. A képek iszonyatosan életűek, nem kell attól tartani, hogy valaki azért reklamálna, mert a műanyag előre gyártott elemek nem úgy néznek ki a tányéron mint a kész étel, vagy a torta nem olyan krémes, mint ahogyan a képen látszik. Bosszantó reklamációktól és nehéz helyzetektől tudja megvédeni magát az ember, ami ezen a területen én azt gondolom kincset ér. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csapatot, biztos vagyok benne, hogy aki őket választja tökéletesen elégedett lesz.

Leave a Comment