Milyen ismérvei vannak a jó honlapnak?

A legfontosabb kérdés, hogy hogyan befolyásolja a rólunk kialakított véleményt a weblapunk kinézete? A válasz egyszerű, tömör és velős: nagymértékben. A tartalmi információ és a könnyű kezelhetőség mellett kiemelt szerepet kap a design is. Egy nem megfelelően felépített, hanyag, elavult kinézetű honlap nem csak hogy rossz hírünket keltheti, de egyenesen el is üldözheti a potenciális jelenlegi, és jövőbeli vásárlóinkat is.

Épp ezért fontos, hogy profi, megbízható szakemberekre bízzuk az egyedi weboldal készítést, hiszen jobb esetben több éves tapasztalattal rendelkező gárdával dolgoznak, tehát ők tudják, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy a honlapunk professzionalizmust sugározzon, és bizalommal válasszanak bennünket.  Alapvetően önmagában nem elegendő maga a honlap, azt is el kell érni, hogy azt meg is találják a netezők. Ezért szükséges még banneres hirdetés, promóció, hírlevél, vagy akár közösségi média felületeken való megjelenés.

Illetőleg nyilván az is rendkívül fontos, hogy folyamatosan aktualizáljuk, frissítsük a weblapot. Rengeteg lehetőségünk van arra, hogy hirdessük magunkat, jelen legyünk a mindennapi életben, csak tudnunk kell kihasználni az internet adta lehetőségeket. Interaktívnak kell lennünk, kapcsolatot kell tartani a látogatókkal, akár a véleményüket kérni bármilyen témában, hogy érezzük, számítanak, vagy akár nyereményjátékokkal, akciókkal kedveskedni nekik, hiszen egy régi közmondás ebben az esetben is igaz lehet: Nem megszerezni nehéz, hanem megtartani.

Leave a Comment