Merjünk bátrak lenni!

Én közel három éve kezdtem bele egy saját kis vállalkozás kiépítésébe. Mindig is nagyon szerettem az ásványokat, és sokat gondolkodtam, hogyan tudnám az emberek mindennapjaiba becsempészni a jótékony hatásukat, és nem sokkal később rá is jöttem, ékszereket és kulcstartókat csinálok belőlük. Ma már ott tart a kis kezdeményezésem, hogy megrendelésre is csinálok ékszereket – természetesen az igények szerint egyedi készítéssel és a kívánt paraméterek szerint – de előre is elkészítek nyakláncot, medált, fülbevalót, karkötőt vagy épp szettet. Attól függ az adott ásvány mit enged.

Nagyon szeretem ezt csinálni, de most már ott tartok, hogy szükségem van egy felületre, ahol tudom árulni a kis költeményeimet, mert nem mindig jutok el a vásárokra, rendezvényekre. El is készült egy fél éve a saját kis webshopom, ahol az értékesítés elindult, de nem igazán hozta azokat az eredményeket, amit az egyéni vásárlások alapján vártam. Beszélgettem erről sokat azzal a webes szolgáltató csapattal, akik csinálták a shopot, és felhívták rá a figyelmemet, hogy talán a termékfotózás területén lehetne mit javítani. Kedvesek voltak és nem szerettek volna kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy elmondják, konkrétan rosszak a képek, amiket csinálok, pedig valójában ez történt.

Javaslatukra fel is kerestem a https://fotodastudio.hu/  csapatot, akik már a próbaképek során maximálisan meggyőztek arról, hogy szükségem van rájuk, de az értékesítések számának növekedése egyértelműen jelezte, ha ez nem is lett volna elég számomra. Gyönyörű képeket készítenek az ékszereimről. Szépen fénylenek, a színek valósághűek de gyönyörűek és hihetetlen részletgazdagok a képek. Én nagyon örülök, hogy rájuk találtam. Már a legelején ajánlhatták volna őket, megspóroltam volna magamnak pár álmatlan éjszakát és egy tucat használhatatlan saját fotót.

Leave a Comment