iPhonek kábelek rendelése a weben

iPhonek kábelek rendelése a weben

Napjaink legközkedveltebb okostelefonja az Apple iPhone szériája. A népszerűsége évek óta töretlen és a tavalyi év nagy változtatása az iPhone X is tovább vitte a tendenciát. Viszont akik használják ezen Apple készülékeket tudják pontosan, hogy hol vannak a gyengepontok. És itt főként az iphone kábelekre gondolunk.

iPhonek kábelek rendelése a weben

A gyári kábel a legtöbb esetben ha használatban van maximum fél éven keresztül húzza. Az esetek 90%-ban a csatlakozó fej alatt törik meg és előbb utóbb használhatatlanná is válik. Ezt szinte az összes ismerősöm megerősítette a környezetemben, valamint én is tapasztaltam már a korábbi iphone készülékeim esetében. Erre két megoldás van, vagy fixen csak egy helyen töltjük a telefont: ami azért valljuk be nem mindig megoldható. Vagy beszerzünk belőle olyan terméket, ami nem törik meg a fejnél. Én hosszas kutakodás után az utóbbit választottam és így akadtam rá a WLshop webáruházára. Tetszett, hogy ajánlanak terméket külön otthonra, autóba és irodába is. Az ajánlások nem a gyártói maszlagok, tapasztalataim szerint valósan vannak különbségek az egyes termékek között és ténylegesen jobban használhatóak. Be is szereztem több garnitúrát is és a kényelem fokozásának érdekében vettem 2 csatlakozós fali töltőt is hiszen az iPhone-om mellett használok céges telefonként Androidos telefont is.

A tartósságra nem lehet panasz és az egész rendelésem gyakorlatilag szállítással együtt is olcsóbb volt, mint 2 gyári kábel, ami max egy évet húzott volna ki. Ajánlom, hogy nézzétek meg Ti is, ha már ráuntatok a szüntelen kábel igazgatásra és a csak most az egyszer légyszi töltsd még fel jelenségére.

Leave a Comment