Bátor lépés, hatalmas eredménnyel

Amikor az ember megalapítja a vállalkozását, akkor már alig várja, hogy elérkezzen az az időpont, amikor már nélküle is tökéletesen működik a cég, és nem kell a mindennapi munkába aktívan beleszólnia, hiszen a kollégák tudják a dolgukat és szépen teszik is mindazt, ami a feladatuk. A cég szépen működik és a növekedés folyamatosnak mondható, nem kell azon izgulni, hogy akármilyen gazdasági nehézség működésképtelen helyzetbe hozza a céget, hiszen már tartalékok képződnek időszakról időszakra. Persze ez hosszú út és hosszú folyamat, ezért nagyon sokszor előfordul az, hogy vállalati tanácsadóként azzal kell szembesülnöm, hogy nem akarnak változtatást a tulajdonosok, nem akarnak belenyúlni a kialakult rendszerbe, akár még a szolgáltatók tekintetében sem, akár még akkor sem, ha a szolgáltató nem pont megfelelő minőségben nyújtja a rá kiszabott szolgáltatást és ezzel nehéz helyzetbe vagy akár gazdasági hanyatlásba viszi a vállalkozást.

A legutóbbi ilyen esetemnél hála a jó égnek sikeresen rá tudtam beszélni a vállalat vezetőjét, hogy muszáj változtatnia, muszáj egy új, és sokkal profibb szolgáltatót keresnünk az iphone szerviz szolgáltatásra, mert nem jól és nem kellő gyorsasággal végzi az akkori cég a munkát és ezzel nehéz helyzetbe sodorja sokszor a működést és a munkavállalókat egyaránt.

A váltás megtörtént, és a https://expertmobil.hu/ csapat hihetetlen változást is hozott a cég életébe. Gyorsan és hatékonyan dolgoztak, számtalan problémát töredék idő alatt tudtak javítani mint az előző partner, és kiemelt figyelmet kapott a cég, amivel számos probléma előre kiküszöbölhetővé vált és már eleve nem is volt szükség a javításra. Ezzel pedig számtalan erőforrás és energia a cég markában maradt, aminek felhasználásával a vállalati hangulat fejlődött, a cég pedig egyre nagyobb és nagyobb növekedést realizált. A váltás tehát sokszor bátorság kérdése, de hatalmas eredményeket lehet elérni vele. Nem éri meg tétovázni.

Leave a Comment