A hatékonyabb és gyorsabb munka érdekében

Az agrár szektorban sosem könnyű a lét az ember számára. Számtalan olyan tényező határozza meg a munkát és az eredményét is, amire az embernek, a gazdának nem mindig van hatása. Gondolhatok itt a túl sok esőre, vagy épp a szárazságra, a szélviharokra, a jégesőre, a különös fagyokra, de akár a tikkasztó melegre is. Mind-mind nehezítik a munkánkat és sokszor sajnos szabotálják is az eredményét, aminek hatására egy pillanat alatt köddé válhat sokszor a várva várt jó termés és azzal a nagy bevétel is, és hát a szakadék szélére is kerülhetünk. Emiatt is nagyon nehéz ez a szakma. Próbálunk természetesen úgy alakítani mindent, hogy ezek a helyzetek is feloldhatók legyenek, de ez nagyon nehéz számos esetben.

Most azonban elég jó időszakon vagyunk túl, mert több pályázaton is indultunk, amiből kettő nyertes eredménnyel zárult, így számos olyan dolgot meg tudunk most valósítani, ami eddig csak terv volt, és az is maradt forrás híján. Most azonban ezzel új lendületet is kapunk, mert például használatba áll majd egy traktor, ami meggyorsítja a munkát és számtalan dolgot lehetővé tesz. Reményeink szerint tudjuk így növelni az általunk termelt területek nagyságát és plusz munkát is tudunk majd vállalni, így még inkább szélesítve a bevételeket, amik egy erősebb talajt biztosítanak a lábunk alá.

Remélem, hogy minél előbb megérkezik hozzánk ez a kis csoda, és nagy segítségünkre lesz majd a mindennapi munkában és egyéb projektekben is, mint ahogyan azt is, hogy majd egyre több ilyen pályázat végződik sikeres eredménnyel, ami által még tovább tudunk fejlődni és fejleszteni a vállalkozást.

Leave a Comment